RODO

Informační klauzule o ochraně osobních údajů

Dne 25. května 2018 nabylo platnost Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů ao zrušení směrnice 95/46 / ES (dále jen “RODO “,” přimlouvá “,” GDPR “nebo” Všeobecné Nařízení o Ochraně Údajů “).
Proto vás informujeme o zpracování údajů a o podmínkách, které budou prováděny po 25. květnu 2018.
Níže jsou uvedeny základní informace o tomto tématu.

Administrátorem osobních údajů je Fabryka Oken DAKO Sp. z o.o.
Al. Piłsudskiego 88, 33-300 Nowy Sącz (dále jen DAKO).

Osobní údaje zpracuje společnost DAKO pro účely:
a) marketingu výrobků a vlastních služeb – na základě § 6 odst. 1 písm. f jako součást oprávněného zájmu administrátora, kterým je přímý marketing
b) uzavření smlouvy, plnění smlouvy, změna smlouvy – na základě § 6 odst. 1 písm. b
c) plnění záruční služby / reklamační – na základě § 6 odst. 1 písm. b
d) účast na propagačních akcích, věrnostním programu, soutěži a jiných marketingových aktivitách (včetně předplatného bulletinu) na základě § 6 odst. 1 písm. A

Kontaktní osoba v oblasti ochrany osobních údajů ve společnosti Fabryka Oken DAKO Sp. z o.o.
je Inspektor Ochrany Osobních Údajů dostupný na adrese iod@dako.eu

Příjemcem osobních údajů budou oprávněni zaměstnanci Administrátora, dodavatelé poskytující pro Administrátora řídící služby, marketingové, právní, informační, subjekty spolupracující s DAKO a subjekty oprávněné k získání osobních údajů na základě právních předpisů.

Osobní údaje budou uloženy a zpracovány na základě souhlasu, do dne dokud nebudou odvoláno.

Každý má právo na přístup ke svým údajům a právo na opravu, vymazání, omezení zpracování, práva na přenos dat, právo na námitku, právo svůj souhlas odvolat kdykoliv bez vlivu na zákonnost zpracování, který byl založen na základě souhlasu před jeho odvoláním.

Poskytování osobních údajů je dobrovolné a důsledkem neposkytnutí osobních údajů nebude možnost získat informace o službách nabízených společností DAKO.
Každý má právo podat stížnost orgánu dozoru (generálnímu Inspektorovi Ochrany Osobních Údajů nebo Úřadu pro ochranu osobních údajů).